Aktiviteter

BIENS DAG

Årets højdepunkt er Bien Dag, der afholdes en lørdag i juni måned. De sidste mange år er det foregået på pladsen neden for Elefantens Bastion ved milepælen. Festlighederne starter som regel ved 12-tiden og slutter kl. 20 om aftenen. Det er en populær begivenhed på Christianshavn.

biensdag_7782web

Her er en podcast fra Biens Dag 2018:

http://den2radio.dk/udsendelser/bien/

SKOVTUR

Hvert år glæder Biens medlemmer sig til at komme på skovtur. Det er altid en overraskelse, hvor vi kører hen. Det er en heldagstur, hvor vi får frokost på en restaurant. Undervejs er der pitstops og ruten bliver planlagt, så vi får set meget af Danmarks smukke natur.

biens-skovtur_8063web

LIGHTERFEST

Når året er omme, laves der regnskab over, hvilket sted der har haft det største salg af Biens lightere og dermed bidraget til Biens velgørende arbejde. Man kan købe Biens lightere her: Eiffel Bar, Café Stærkodder, Kanal Bodega, Fingerbøllet, Kafé Falken, Café Høvlen, Café Sundbyvester, Café Malmø Kælderen, Vennelyst, Beboerhuset, Haabets Bodega, Rabeshave, Café Mønten, Christiania, Café Syd, Vinstuen. Galatheadybbet, Café Haraldsborg, Hos Anders i Århus og Bombebøssen

Lighterfest_gaester_8652web

BANKO

To gange om året afholder Bien bankoaften. Det foregår i CIK i Bådsmandsstræde. Præmierne kan være donationer fra de handlende på Christianshavn. Disse arrangementer er altid velbesøgte og en god lejlighed til at møde venner og bekendte.

Årets første bankoaften er i foråret og den sidste i november måned.

I Biens blad bliver datoerne annonceret i “KALENDEREN” på side 2.

Kalendaren

Kanalrundtur_8790web

HAVNERUNDTUR

Allan Mylius Thomsen har været var guide i flere omgange. Billedet er fra første gang,  da Bien sejlede rundt i Københavns havn og i Christianshavns Kanal.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s